بازگشت نمره چشم بعد از عمل PRK چشم

پی آر کی یکی از روش‌های جراحی رفع عیوب انکساری است که جز روش‌های لیزری محسوب می‌شود. این نوع جراحی بیشتر مناسب افرادی است که دارای مشکل نازکی قرنیه یا گشادی مردمک چشم باشند. چنانچه این عمل در افراد مناسب اعمال شود نتیجه مثبتی دریافت می‌شود و امکان برگشت نمره پس از عمل پی آر کی بسیار کاهش میابد.

امکان برگشت نمره چشم پس از عمل پی آر کی وجود دارد؟

طبق بررسی انجام شده بر روی افرادی که عمل prk را انجام داده‌اند مشخص شده حدود 97 درصد از افراد، نتیجه مثبتی را دریافت کرده‌اند. این دسته از افراد حداکثر تا یک سال بعد از عمل به قدرت بینایی بالایی دست می‌یابند. 3 درصد باقی مانده که دچار اختلال در بینایی بوده امکان برگشت نمره چشم را دارند. حتی در برخی از افراد می‌تواند امکان کاهش بینایی و برگشت اختلال قبلی وجود داشته باشد.

از عمل پی آر کی نتیجه مثبت می‌گیرند!

عوامل موثر در برگشت نمره چشم پس از عمل پی آر کی

درست است که جراحی‌های لیزری چنان پیشرفته شده‌اند که نتایج بسیار مثبتی را دارند. اما برخی از شرایط نیز باعث برگشت نمره چشم یا عدم موفقیت در عمل می‌شوند. اولین دسته که در عمل پی ار کی با موفقیت روبرو نمی‌شوند افرادی هستند که دارای آب مروارید و یا پیری چشم هستند. دسته دوم افرادی هستند که به مدت شش ماه نمره لنز آنها ثابت نشده و اقدام به انجام عمل می‌کنند.

چگونه می‌توان از برگشت نمره چشم پس از جراحی پی آر کی جلوگیری کرد؟

بهترین راهکار برای جلوگیری از بازگشت نمره چشم بعد از عمل پی ار کی بررسی شرایط بیمار است. اگر بیمار در موقعیت خوبی قرار نداشته باشد بی شک دچار بازگشت نمره چشم خواهد شد. دکتر روشنی از جمله جراحان متخصص چشم در کشور است که به منظور بررسی شرایط قبل از عمل، می‌توان به ایشان مراجعه کرد و بعد از اطمینان از واجد شرایط بودن اقدام به جراحی کرد.

بیشتر بخوانید: برگشت نمره چشم پس از عمل لیزیک

سخن پایانی

انجام عمل پی ار کی برای افراد واجد شرایط می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد. دغدغه بسیاری از بیماران بازگشت نمره چشم بعد از عمل پی آر کی است که تنها با برای افرادی اتفاق می‌افتد که دارای آب مروارید و پیرچشمی باشند. البته افرادی هم که بدون بررسی به درمان با جراحی‌های لیزری می‌پردازند امکان ایجاد چنین شرایطی را دارند. پس اگر شما هم از دسته افرادی هستید که از استفاده عینک به‌صورت روزانه خسته شده‌اید بهتر است برای انتخاب درمان مناسب، تحت‌نظر پزشک متخصص متبحر باشید.