Document

بازگشت

زمان مطالعه : ۱ دقیقه و ۴۲ ثانیه

حساسیت به نور بعد از عمل لیزیک

آنچه می‌خوانید :



عمل لیزیک در کنار لازک و عمل PRK، ازجمله موفق‌ترین روش‌های درمانی عیوب انکساری به شمار می‌آید. از این روش می‌توان برای اصلاح قرنیه چشم و رفع کامل اختلالات بینایی مانند آستیگمات، دوربینی و نزدیک‌بینی بهره گرفت. باوجود نرخ موفقیت بالای این روش درمانی، لیزیک نیز به‌هرحال نوعی جراحی است و عوارض جانبی خاص خود را دارد. یکی از شایع‌ترین عوارض لیزیک، حساسیت به نور است. 


حساسیت به نور بعد از لیزیک چه مدت طول می کشد؟


حساسیت به نور، یکی از عوارض لیزیک است که به طور موقتی در اغلب بیماران مشاهده می‌شود. این حساسیت، به نور مستقیم خورشید خلاصه نمی‌شود؛ بیمار ممکن است حتی به نور غیرمستقیم آفتاب و لامپ در فضای خانه نیز حساس باشد. حساسیت به نور روزانه حدود یک هفته طول می‌کشد؛ اما ممکن است حساسیت به نور شبانه تا چند هفته ادامه داشته باشد. درصورتی‌که فرد از جای کم‌نور به فضای پرنور وارد شود، امکان مشکل در دید یا کنتراست وجود دارد. این حالت موقتی است و بعد از مدتی برطرف می‌شود.


حساسیت به نور بعد از عمل لیزیک، یک مشکل موقتی است و بعد از چند روز از بین می رود.


راه های به حداقل رساندن حساسیت به نور بعد از جراحی لیزیک


برای جلوگیری از اذیت شدن و بهبود سریع‌تر، بهتر است از قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید، مشاهده مانیتور و مطالعه طولانی‌مدت خودداری کنید. تا مدتی بعد از عمل با عینک و کلاه لبه‌دار در محیط‌های خارجی حضور پیدا کنید. استفاده از عینک آفتابی بعد از عمل لیزیک و لازک و سرکردن کلاه، حتی می‌تواند در جلوگیری از عفونت ناشی از ورود آلودگی به محیط حساس چشم نیز مؤثر باشد. خیره شدن طولانی‌مدت به صفحه مانیتور و گوشی یا مطالعه کتاب می‌تواند چشم را خسته کند و به آن فشار بیاورد. بنابراین، در دوره نقاهت بهتر است از تحریک قرنیه خودداری کرده و تا حداقل 48 ساعت اول بعد از عمل از مشاهده گوشی و مانیتور دوری کنید.


طبق نظر پزشکان:


"حساسیت چشم به نور بعد از عمل لیزیک، یکی از عوارض موقتی جراحی چشم لیزیک است که حدوداً بعد از یک هفته برطرف می‌شود. در این مرحله، مراقبت از چشم در برابر نور می‌تواند به تسریع بهبود کمک کند."


سخن پایانی


حساسیت چشم به نور بعد از لیزیک، یک عارضه موقتی است؛ اما اگر حساسیت چشم به نور بیشتر از یک هفته طول کشید، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. معاینه چشم در این شرایط می‌تواند به علت‌یابی حساسیت و اطمینان از روند بهبود شما کمک کند.

مقالات پیشنهادی

1.jpeg
لیزیک یا پی آر کی؟