Document

بازگشت

زمان مطالعه : ۱ دقیقه و ۴۲ ثانیه

هرآنچه در خصوص قطره چشمی نتارسودیل باید بدانید

آنچه می‌خوانید :



نتارسودیل از جمله داروهایی است که در شرایط حساس می‌تواند حیات‌بخش باشد. از این رو آشنایی با آن به خصوص برای افراد دارای بیماری‌های چشمی لازم است. Netarsudil در ایالات متحده در سال 2017 به‌صورت قطره چشم تأیید و سپس روانه بازار شد.


قطره نتارسودیل برای درمان فشار بالای داخل چشم استفاده می‌شود.


موارد مصرف نتارسودیل


Netarsudil برای درمان فشار بالای داخل چشم به دلیل برخی بیماری‌های چشمی مانند گلوکوم با زاویه باز، فشارخون بالا و آب‌ سیاه استفاده می‌شود. این دارو به کاهش فشار داخل چشم کمک می‌کند. کاهش فشار بالای داخل چشم می‌تواند به جلوگیری ازدست‌دادن بینایی یا کوری کمک کند.


نکات قابل توصیه


برای استفاده از قطره چشم، ابتدا دست‌ها را بشویید. برای جلوگیری از آلودگی، نوک قطره‌چکان را لمس نکنید یا اجازه ندهید که چشم یا هر سطح دیگری را لمس کند.


اگر از لنزهای تماسی استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از قطره چشمی، آنها را بردارید. قبل از تعویض لنزهای تماسی حداقل 15 دقیقه صبر کنید.


مقدار مصرف Netarsudil


این دارو را تنها طبق دستور پزشک که معمولاً یک‌بار در روز یا در شب است در چشم آسیب‌دیده استفاده کنید. از netarsudil بیشتر از حد مشخص شده استفاده نکنید زیرا ممکن است خطر و عوارض جانبی را افزایش دهد


موارد منع مصرف نتارسودیل


موارد منع مصرف نتارسودیل را می‌توان از روی برچسب دارو یا بروشور قرار گرفته در آن به طور کامل مطالعه کنید. توجه کنید که به تمامی موارد ذکر شده توجه کنید و موردی را از قلم نیندازید که در نهایت باعث ایجاد خطر شود.


تداخلات دارویی


تداخل دارویی خاصی ندارد اما اگر از داروی خاصی استفاده می‌کنید آن را با پزشک در میان بگذارید.


هشدارها داروی نتارسودیل


در صورتی که از لنزهای تماسی استفاده می‌کنید قبل از تزریق، لنزها را بردارید و 15 دقیقه بعد آن را به‌جای خود بازگردانید.


عوارض جانبی


نتارسودیل همانند دیگر داروهای دیگر دارای عوارض جانبی است که در صورت رخ داد می‌بایست فوراً به پزشک مراجعه کنید. این عوارض شامل چشم خون‌آلود، تاری دید، کاهش بینایی یا اختلال در بینایی، سوزش، تورم و قرمزی چشم و درد در محل تجویز می‌شود.


مصرف نتارسودیل در شیردهی


در خصوص مصرف نتارسودیل در مادران شیرده اطلاعات دقیقی وجود ندارد اما بهتر است این دسته از افراد با احتیاط از این دارو استفاده کنند. ازآنجایی‌که نتارسودیل پس از تزریق به چشم توسط مادر جذب ضعیفی دارد، بعید است که تأثیر نامطلوبی بر نوزاد شیرده داشته باشد.


مصرف نتارسودیل در بارداری 


نتارسودیل باید در بارداری، به‌ویژه سه‌ماهه اول، اجتناب شود.

مقالات پیشنهادی

1.jpeg
لیزیک یا پی آر کی؟